Varmepumpe / luft til vand

Varmepumper er en effektiv og billig varmekilde, som nemt kan installeres i virksomheder kontorer i sommerhuset og i hjemmet.

 

Celcius Nordic ApS leverer og monterer alle type varmepumper. Kontakt Celcius Nordic for et uforpligtende tilbud på din kommende varmepumpe.

 

Varmepumpe luft til vand

 

Luft til vand varmepumper bruges ofte i helårshuse, hvor man ønsker at spare en masse penge på sigt, da det er en større investering, som vil tage ca. 6 år at tjene hjem igen. Herefter vil man dog spare mange penge årligt i forhold til brugen af eksempelvis et oliefyr. En luft til vand-varmepumpe tager et par dage at installere, og den kobles til varmevandsbeholderen, hvormed den sørger for varmen i henholdsvis brugsvandet, radiatorerne og gulvvarmen.Luft til vand-varmepumper har desuden indbygget noget kaldet en buffertank med vand, som varmes op i løbet af dagen, så der også er en masse varmt vand til at bruge af om natten.

 

Luft til vand varmepumpe i stedet for oliefyr
– ny lovgivning

Iht. energiaftale indgået imellem Regeringen og Venstre, Konservative og Dansk Folkeparti i marts 2012 gælder følgende:

Det betyder, at en luft til vand varmepumpe kommer til at overtage store dele af markedet for oliefyr. Så derfor er det hensigtsmæssigt at være på forkant og installere luft til vand varmepumpe allerede nu, så du kan spare tusindvis af kroner.

Vedligeholdelse af varmepumper

Varmepumper kræver ikke den store vedligeholdelse. Man skal sørge for at holde udendørsdelen fri for alt for mange blade for ikke, at stoppe ventilatoren til og alt afhængig af varmepumpen kan det blive nødvendigt, at støvsuge et støvfilter en gang imellem. Indeholder varmepumpen mere end 1 kg kølemiddel, skal den efterses en gang om året af et certificeret kølefirma.

 

Kontakt Celcius Nordic for et uforpligtende tilbud på en servicekontrakt på din varmepumpe. Med en servicekontrakt hos celcius Nordic sikre vi du overholder lovgivningen.