Varmepumpe / luft til luft

Varmepumper er en effektiv og billig varmekilde, som nemt kan installeres i virksomheder kontorer i sommerhuset og i hjemmet.

Nu er varmepumperne blevet energioptimerede, så de i dag bruger langt mindre strøm end før.
Det gør pludselig varmepumpen til en idel varmekilde. De nye A+++ varmepumper er så energieffektive at de skaber en bedre totaløkonomi end mange af de traditionelle varmekilder vi benytter i Danmark.
En varmepumpe med dårligst energiudnyttelse (A mærket) kan slå et oliefyr -eller traditionel Elvarme med hele 300%
-og vælger du en af de nyeste pumper med A+++, ja så ser regnskabet kun langt bedre ud.

Den store popularitet hos Danskerne, skal findes i de mange ekstrafunktioner en varmepumpe skaber.
Luften renses med nanoteknologi og giver allergikere og andre beboere en renere og mere behagelig opholdszone -og muligheden for at køle på den hede sommerdage, er også yderst vellidt.

 

Celcius Nordic ApS leverer og monterer alle type varmepumper. Kontakt Celcius Nordic for et uforpligtende tilbud på din kommende varmepumpe.

 

Luft til luft varmepumpe

 

Luft til luft varmepumper bruges ofte i huse, fritidshuse eller sommerhuse, som kun benyttes en gang imellem. Disse er nemlig gode, hvis man ønsker et godt indeklima, vil slippe for fugt og ”kælderlugt” og ønsker et billigt alternativ til dyre el-radiatorer. Luft til luft-varmepumper kan altså holde dit sommerhus lunt hele året rundt til billige penge, og der er også mulighed for en hurtig opvarmning, hvis man ønsker ekstra varme på en kold dag. På meget varme sommerdage vil den også kunne fungere som en air-condition, du har altså mulighed for at have lige den temperatur, som passer dig bedst. De er nemme at installere, og så er det den billigste form for varmepumpe. Luft til luft varmepumpen betjenes ved en trådløs fjernbetjening. Varmepumpen regulerer køling og opvarmning løbende, så den passer til rummets temperatur, og den mindsker systemets opstartstid, så den ønskede rumtemperatur opnås hurtigere. Det gør det nemt og ukompliceret.

 

Vedligeholdelse af varmepumper

Varmepumper kræver ikke den store vedligeholdelse. Man skal sørge for at holde udendørsdelen fri for alt for mange blade for ikke, at stoppe ventilatoren til og alt afhængig af varmepumpen kan det blive nødvendigt, at støvsuge et støvfilter en gang imellem. Indeholder varmepumpen mere end 1 kg kølemiddel, skal den efterses en gang om året af et certificeret kølefirma.

 

Kontakt Celcius Nordic for et uforpligtende tilbud på en servicekontrakt på din varmepumpe. Med en servicekontrakt hos celcius Nordic sikre vi du overholder lovgivningen.